Съдът наложи постоянна мярка за неотклонение на сочения за нападател на

...
Съдът наложи постоянна мярка за неотклонение на сочения за нападател на
Коментари Харесай

Георги Георгиев остава за постоянно в ареста

Съдът наложи непрекъсната мярка за неотклонение на сочения за нападател на 18-годишно момиче от Стара Загора, в резултат на което тя е била обезобразена и с нанесени душевен контузии - Георги Георгиев.

26-годишният мъж е упрекнат в посягане против някогашната му другарка. Малко по-рано денем от обвиняването оповестиха, че ще изискат засържане под стража за закана за ликвидиране. 

Младото момиче е със строшен нос и 400 шева по тялото, след 21 прорезни рани с макетно ножче.

Защитата, че ще апелира решението.

Безпрецедентно районният съд не пусна публицисти в правосъдната зала при гледането на мярката за неотклонение на Георги Николаев (Георгиев). Съдията изиска публицистите да бъдат изгонени и от коридора пред залата, оповестява Българска национална телевизия.

Съдебна защита, която е подчинена на Министерството на правораздаването, също спря публицистите. Прокуратурата не е поискала делото да се гледа при закрити врата.

Съдът не позволи публицисти даже при четенето на определението за мярката за неотклонение на Георги Георгиев. По закон този тип актове са обществени и ограничението на медиите е неприемливо, отбелязва публичната телевизия.

Повдигнатото обвиняване във връзка с обвинения е за закононарушение, за което се планува наказване отнемане от независимост за период от една до шест години.

Мотивите остават загадка.
Подкрепете ни
Уважаеми читатели, вие сте тук и през днешния ден, с цел да научите новините от България и света, и да прочетете настоящи разбори и мнения от „ Клуб Z “. Ние се обръщаме към вас с молба – имаме потребност от вашата поддръжка, с цел да продължим. Вече години вие, читателите ни в 97 страни на всички континенти по света, отваряте всеки ден страницата ни в интернет в търсене на същинска, самостоятелна и качествена публицистика. Вие можете да допринесете за нашия блян към истината, неприкривана от финансови зависимости. Можете да помогнете единственият гарант на наличие да сте вие – читателите.
Източник: clubz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР